B5xycwU5gkVXk3KAH4Kf e1673603873598
Güzellik ve Bakım
3

Paris Işıltısı

paris isiltisi - Paris Işıltısı

PARİS IŞILTISI Nedir?

Cildin derinliklerine kadar etkisini sürdüren Paris ışıltısı yöntemi enjekte yöntemi ile derinin iç kısmını ve hücrelerini canlandırarak, gözeneklerini açan, cildin pek çok noktasına verilen ölü hücreleri canlandıran maddelerin hareket noktasını güçlendiren bir yapıya sahiptir. Bu işleme tıp dilinde mikro enjeksiyon yöntemi denilmektedir.

Cildin canlılığını kaybetmesinin sebebi hücre yenilenmesinin zamanla yavaşlamasından kaynaklanır. Su kaybı ve kolejen yıkımı, bu yavaşlamaya neden olur. Paris ışıltısı cilt altını yoğun bir şekilde nemlendirir, kolejen desteği ile cildin metabolizma yaşını düşürür.

Cilt altının yoğun olarak nemlenmesi, cilt yüzeyinin ışıldamasını sağlar. Düzenli uygulamada Paris Işıltısı ile pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkündür. Hücre yenileme, yoğun ve uzun süre kalıcı nemlendirme özellikleri sayesinde Paris Işıltısı birçok kadının cilt bakımında vazgeçilmezleri arasında yer alır.

Paris Işıltısı Nasıl Uygulanmaktadır?

Alanında uzman ve tecrübeli kişiler tarafından uygulanması gerekir. Aksi takdirde tüm cilt uygulamalarında olduğu gibi cilt yüzeyinde geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar oluşabilir. Enjeksiyon içerisine bulunan bileşenlerin kalitesi de oldukça önem taşır. Cilt yüzeyini kusursuz bir hale getirmek için hazırlanan özel içerik belirlenen tedavi bölgelerine uygulanır.

PARİS IŞILTISI Ne İşe Yarar?

Paris ışıltısının uygulama alanı oldukça genişti. Cilt altını yoğun olarak besleyip, yenilediği için birçok cilt probleminin giderilmesinde tedavi edici özelliğinin yanı sıra, cildi koruma etkisi vardır.

Paris Işıltısının kullanıldığı alanları ve etkilerini söyle sıralayabiliriz:

  • Paris Işıltısı yüz gençleştirmede etkili bir enjeksiyon uygulamasıdır.
  • Tüm yüz, dekolte, boyun, göz çevresi, dudak üstü, orta yüz ve el üstünde cilt gençleştirme, ince kırışıklıkların giderilmesi ve leke karşıtı tedavi amacıyla kullanılabilir.
  • Paris Işıltısı ile göz altı morluklarından kurtularak iyileştirme yapılması mümkündür.
  • Cilt tonunu eşitler, cilt lekelerini giderir ve cilt rengini açma özelliği vardır.
  • Düzenli kullanımda cildin sıkılaşmasını ve gözeneklerin küçülmesini sağlar.
  • Paris Işıltısı, cilt canlandırmada en etkili uygulamalardan biridir.

Paris Işıltısının İçeriğinde Neler Var?

Güzel bir cilt için zengin besinlerden oluşan bir içeriğe sahiptir. Cildi nemlendirmesi için hyaluronik asit, kolajen sentezini uyarıp serbest radikalleri nötralize etmesi için 12 adet vitamin, protein/elastin/kolajen üretimine yardımcı olması 24 adet amino asit, metabolik reaksiyonları uyarması için 6 adet koenzim ile 5 adet nükleik asit, hücre metabolizmasından dengeyi sağlaması 6 adet mineral, aşırı serbest radikallere karşı savaşması için diğer bileşenlere ((Glutation, Polisorbat 80, Glukuronik asit, Glukuronik asit lakton, Glukozamin, Dekstroz anhidroz) sahiptir.

Kimler İçin Uygundur?

Paris ışıltısı, her yaş grubunda rahatlıkla uygulanabilen bir işlemdir. Sarkma, derin kırışıklık, leke gibi farklı cilt problemlerine sahip olan kişiler ise Paris Işıltısı’nı kombine bir uygulama olarak diğer yöntemlerle birlikte tercih edebilirler.

Kaç Seans Uygulanır?

Paris Işıltısı, 59 maddelik kokteylin cilde mikro-enjeksiyon tekniği ile uygulanması işlemidir. Bu uygulama tek seanstan itibaren ciltte etkisini  göstermeye başlar. Cilt çok daha aydınlık ve parlak bir görünüme kavuşur. Aydınlık ve parlak bir cilt için 4 seans önerilmektedir. İlk uygulamanın ardından diğer seanslar 15., 30. ve 60. günde tekrarlanır. Cilt tam olarak kendini yenilediği zaman 6 ayda bir seanslar ile cildin canlılığı ve ışıltısı korunabilir. Uygulama sonrası hastalar hemen günlük yaşamlarına geri dönebilirler.

Daha fazla cilt bakımlarınız için Güzellik ve Bakım kategorimizi takip edebilirsiniz.

+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
5 2 oylar
Blog'u Değerlendir
Abone olmak
Bildir
guest

3 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
trackback

[…] için Paris Işıltısı başlıklı blogumuza […]

trackback

[…] etkisini sürdüren Paris Işıltısı yaptırmadan önce Paris Işıltısı yazımıza […]

trackback

[…] bakımlarınız için Paris ışıltısı ve Hydrafacial başlıklı bloglarımıza […]

3
0
Düşüncelerinizi çok isterim, lütfen yorum yapın.x