HydraFacial min
Güzellik ve Bakım
1

Hydrafacial

hydrafacial - Hydrafacial

Herkes cildinin pürüzsüz, parlak ve genç görünmesini ister. Bunun için de kimi zaman çok aşamalı, uzun süren ve toplamda oldukça pahalıya gelen bazı bakım rutinlerini takip eder. Peeling, nemlendirme, maskeler, kremler, yağlar, esanslar ve serumlar gibi pek çok ayrı kalemi satın almak zorunda kalır. Çoğu zaman da başarısız sonuçlarla karşılaşır. Sivilce problemleri, kuruluk, yaşlanma belirtileri, solgunluk, mat cilt gibi pek çok soruna tek kalemde çözüm bulmak ise aslında mümkündür. Hydrafacial ile hemen hemen her yaştan ve her cilt tipinden kişiye bütünsel bir cilt bakımı yapılabilir. Bu mucizevi bakım dünyada en çok tercih edilen bakım olmasının hakkını veriyor. Özel günden hemen önce ışıl ışıl, canlı görünmesini istiyorsanız Hydrafacial yaptırmanız yeterli olacaktır.

Hydrafacial Nedir?

Vakum teknolojisini kullanan, klasik cilt bakımlarından farklı olarak cilde zarar vermeden, gözenekleri derinlemesine temizliyor. Cilt bakımı Hydrafacial, akne, sivilce, kırışıklık, mat ve solgun görünüm gibi cilt problemlerinin  tedavisinde kullanılmaktadır.

Hydrafacial Nasıl Etki Eder?

Hydrafacial daha aydınlık, güzel ve genç bir cilde konforlu bir şekilde ulaşmayı sağlayan Hydradermabrazyon teknolojisine sahiptir. Bu yöntem sadece bir cilt temizleme sistemi olmayıp, cilt temizleme, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma işlemlerinin kombine edildiği bir sistemdir. 

Cilt kırışıklıkları, cilt lekeleri, siyah noktalar, büyük gözenekler, yağlı cilt problemleri, akne tedavisinde mükemmel sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

Hydrafacial Uygulamasında Neler Yapılır?

  • Temizleme; cilt vakum sistemi ile derinlemesine temizlenir.
  • Sıvı-dermabrazyon; vakum ve sıvı kullanılarak peeling işlemi normal prosedürde yapılır. Leke, akne izi, leke ve gözenekli ciltlerde, tahriş yapmadan cildin üst tabakasında mikrodermabrazyon sağlanır.
  • Özellikle burun çevresindeki siyah noktalar Vortex ekstraksiyon ve gözenek temizliği ile temizlenmektedir.
  • Nemlendirme; özel spiral dizaynı sayesinde nemlendirici solüsyonlar, antioksidanlar, hyalüronik asit ve peptidler cilde uygulanır.
  • Led Terapi; sivilceler için mavi ışık akneyi oluşturan bakterileri yok ederek porları temizler; ince kırışıklıklar için kırmızı led tedavisi elastin-kollajen lifleri uyararak yenilerini sentezletir ve cildi sıkılaştırır.

Hydrafacial Kimler İçin Uygundur?

Cildinin cansız ve sağlıksız göründüğünü düşünenler, yüzeyel kırışıklıklarından şikayet edenler ve cildinda aşırı yağlanma problemleri olanlar için Hydrafacial mükemmel bir seçenektir. Özellikle 30 yaş ve üzerine cildi geleceğe hazırlamak için Hydrafacial yaptırılması önemle tavsiye edilmektedir.

Hydrafacial İşlemi;

  • Siyah nokta ve ergenlik sivilceleri
  • Cilt yağ ve nem dengesinin sağlanması,
  • Elle sıkma işlemi olmaksızın özel solüsyonlarla etkinin sağlanıp yağ, kir ve ölü epidermis hücrelerinin vakumla cilt yüzeyinden uzaklaştırılması
  • Güneş Hasarlarını iyileştirmesi
  • Düzenli uygulamalarla ince kırışıklıklarda açılma ve sıkı bir cilt yapısı oluşumu
  • Akne İzlerinden kurtulmada.
  • Renk Düzensizliklerinde
  • Daha parlak, canlı, sıkı ve pürüzsüz bir cilt görünümünü sağlıklı koşullarda sunmaktadır.

Kaç Seanstır?

6 seanslık bir tedavi ile yağlı cilt, akne, kırışıklıklar ve çizgilerdeki gelişmeler görülmektedir. İlk tedavi serisinden sonra sonuçlarınızı sürdürebilmek için 1 ila 2 haftada bir Hydrafacial uygulaması yaptırılması önerilir.

Cildin derinliklerine kadar etkisini sürdüren Paris Işıltısı yaptırmadan önce Paris Işıltısı yazımıza gözatın.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
0 0 oylar
Blog'u Değerlendir
Abone olmak
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
trackback

[…] Hydrafacial […]

1
0
Düşüncelerinizi çok isterim, lütfen yorum yapın.x